RENOVATIE TRADITIONEEL TIMMERWERK

Voor het renoveren van traditioneel timmerwerk bent u bij Deege Timmerwerken aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van verouderde houten kozijnen of authentieke schuiframen, of om het renoveren van een complete keuken: ik help u graag op vakkundige wijze verder. Wilt u verouderde onderdelen van uw woning in oude glorie herstellen, dan zet ik uw wensen op papier en realiseer ze.

RENOVEER DE AUTHENTIEKE DETAILS VAN UW WONING

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik u adviseren bij het uitvoeren van uw wensen op het gebied van renovatietimmerwerken. Daarnaast kunt u onder andere bij mij terecht voor de volgende traditionele renovatiewerkzaamheden:

  • Het herstellen van kozijnen jaren ’30 stijl
  • Originele deuren binnen en buiten laten maken en plaatsen
  • Originele sierlijsten laten vervaardigen en plaatsen
  • Het renoveren van authentieke schuiframen
  • Ramen in Jaren ’30 stijl laten plaatsen
  • Laat renovatie van traditioneel timmerwerk vakkundig uitvoeren

Door te gaan voor maatwerk in plaats van fabriekswerk kan traditioneel timmerwerk in oude glorie worden hersteld. Zo kan ik de oorspronkelijke details van een oud huis voor u renoveren. Ik ga hiervoor vakkundig te werk in mijn eigen werkplaats en spuiterij. Niet alleen in Meppel en Drenthe, maar in heel Nederland heb ik inmiddels tevreden klanten als erkend ambachtelijk timmerman.

DEEGE TIMMERWERKEN IN MEPPEL

Mijn werkplaats is gevestigd in Meppel. Naast het renoveren van authentiek timmerwerk, maak ik ook timmerwerk op maat, zoals meubels en keukens. Ik voer ook graag uw kleine verbouwingswerkzaamheden uit en maak nieuwe kozijnen, deuren en ramen. In al mijn werkzaamheden sta ik garant voor kwaliteit en vakmanschap. Neem voor meer informatie contact met me op via de website, of bel vrijblijvend naar telefoonnummer +31 6 5113 6271. Laat uw renovatie traditioneel en vakkundig uitvoeren.